Sunday, June 27, 2010

23/5/2010 hingga 26/6/2010

0 comments




Hari baru masuk ofis. Selepas 5 minggu kat Akademi Audit...kena induksi kat sana..w/pun lama kena stay kat sana tp memang best...jumpa plak geng2 yang satu kepala..

Thursday, April 29, 2010

boringnya...

0 comments
aloooo boringnya hari ni xtahu nak buat apa....nak kacau orgkan kena marah free plak..xpasal2 cari penyakit plak...habis tu nak buat apa..tp yg bestnyer hari ni hari jumaat rehat panjanggggg...yana dah cal ajak g jln TAR...nak pk ni nak p ke x...mana lagi best tdr ke p jln2 lg best....

Tuesday, January 12, 2010

26/12/2009 n 27/12/2009

0 comments


ada apa ya dgn tarikh tersebut..
amat bermaknanya tarikh tersebut buat diriku dan pasangan kerana dengan tarikh tersebutlah kami diijabkabulkan sebagai suami isteri...
bertambahlah tanggungjawab bg diriku dan suami...semoga Allha s.w.t memberkati hubungan ini dan berkekalan hingga ke akhir hayat..amin.

Saturday, October 17, 2009

audit ict kat sek ganu

0 comments
syawal dah pun meninggakan kita..tp masih ramai lg yg menganjurkan open house...baru semalam pulang dr terengganu...seminggu kat sana dr 11/10/09 hingga 16/10/09...ni first time outstation semenjak kerja ni.bnyk sangat pengalaman yg aku dpt xkira drp senior atau dr cikgu2 kat sek...kadang2 tu terjumpa benda yg terjangkau dek fikiran kita tp berlaku kat sek...kat sni jgk aku mengerti satu lg tugas guru selain mengajar iaitu memastikan setiap dasar or program yg dijalankan utk murid2 sek berjalan dgn lancar n klu benda 2 xberjaya guru yg dipersoalkan...bertapa sememangnya tugas guru xsemudah yg kita lihat....n sempat jgk lah kami singah pasar payang cari batik dan xlupa keropok lekor utk kwn2 kat ofis n family........

Friday, September 11, 2009

0 comments
pejam celik pejam celik kita sudah berada di penghujung ramadhan..tinggal lg lbh krg semggu je lg kita dpt menunaikan ibadat puasa..cepatnya terasa ramadhan berlalu...entahkan sempat entahkan berjumpa ramadhan lg.....moga2 ramadhan ini membawa seribu rahmat dan keberkatan kpd kita semua..amin..........

Thursday, August 13, 2009

alhmdulillah.......

0 comments

ma abah i love u..mok mek za n adik u are very sporting kak long syg semua

alhmdllh...syukur kerana di permudahkan segala urusan oleh Allah S.W.T. Pejam celik-pejam celik sudah 3 tahun aku kat um...tak sedar dengan masa yg berlalu begitu cepat dalam mengharungi suka duka bergelar seorg pelajar...bila la pula untuk aku merasa perasaan indah menjadi student...moga2 ada rezeki di masa hadapan untuk aku menyambung lagi pengajian....mula2 menjejakkan kaki ke UM persoalan yg aku pkkan..dapatkah aku menghabiskan pengajianku dalam masa 3 tahun dan bolehkah aku menamatkan pengajianku tanpa sebarang kegagalan kerana kesukaran subjek yg diambil....tp pepatah keramat 'Malaysia Boleh' knp tidak aku...kerana sepanjang 3 thn ambil dipl aku boleh lakukan...dan untuk Degree jgk 'aku boleh'...buktinya hari ini hari yang bersejarah untk aku family dan kawan2 kat um teristimewanya kawan2 kat fakulti ekonomi...you all memang power...


ja zura i love u sooo muchhh

kak su mariam TQ a lot..i lov u

abg tq for supporting i love u so much


n untuk kawan2 semua semoga ukhwah kita bukan setakat ini..so sudi-sudikanlah bertanya kabar......lov u all

Monday, August 3, 2009

first day kat kwsg

0 comments
ari ni first day kitaorg start kja kat KWSG.excited sgt nak mula kja....xda apa pun yg menarik just briefing dgn bos n berkenalan dgn staf2 lama n pengenalan kja je....